Skip to content Skip to footer

Wow-lips

Wow-lips Huulipigmentointi toteutetaan akvarellitekniikalla. Tämän tekniikan seurauksena huuliin tulee pehmeän luonnollinen väri, eikä tule selvää ääriviiva. Huulet näyttävät täyteläisiltä,luonnollisilta ja kauniilta

Powder Brows

Powder Brows on niin sanottu häivytystekniikka, jolla kulmakarvoihin saadaan pehmeä, puuterimainen lopputulos. Tekniikalla on mahdollista tehdä todella pehmeää ja vaaleaa jälkeä, mutta myös todella näyttävä ja tarkkaan määritelty lopputulos. Powder Brows -tekniikassa koko kulmapigmentointi tehdään häivyttäen eikä kulmakarvoihin tule minkäänlaista ääriviivaa. Tekniikka sopii kaikille ihotyypeille hellävaraisuutensa vuoksi, mutta se on erityisen hyvä tekniikka asiakkaille, joilla on rasvoittuva iho ja esimerkiksi ongelmia microbladingin tai koneella tehtyjen 3D -kulmien pysyvyydessä. Huolitellut kulmakarvat 24/7.

Ripset ja kulmat 1

Monipuoliset kampaamopalvelut

Upeat värikäsittelyt, leikkaukset, parranajot ja -muotoilut, hiusten kiharakäsittelyt, Olaplex-hoidot, keratiinisuoristukset, hiustenpidennykset sekä kauniit kampaukset arkeen ja juhlaan. Käytämme liikkeessämme vain korkealaatuisia ammattituotteita.

Olemme täällä
Sinua varten

Hius Studio Valentina © 2024 . All Rights Reserved.